Spoločnosť MachineGames predstavuje prvý pohľad na hru Indiana Jones and the Great Circle

NETKY.SK • 19 Január 2024, 17:47 • 2 min
Spoločnosť MachineGames predstavuje prvý pohľad na hru Indiana Jones and the Great Circle

Je to oficiálne! Konečne máme prvýkrát možnosť nahliadnuť na chystanú hru Indiana Jones z vývojárskeho štúdia MachineGames. Jej názov je Indiana Jones and the Great Circle a mala by vyjsť ešte tento rok.

slovakia

left justify in out

Náš prvý skutočný pohľad na hru začína Indy v klasicky zapeklitej situácii, po ramene zahrabaný v púšti. Síce neuvidíme, ako presne sa z toho vykrúti, ale to je však len začiatok traileru. Zdá sa, že Indy je veľmi podobný hercovi Harrisonovi Fordovi, aj keď ho nahovoril Troy Baker. Preskúmava chrámy, podráža nepriateľom nohy svojim charakteristickým bičom, strieľa nacistov a nachádza tajomstvá ukryté v hrobkách a za sochami. A áno, má svoj ikonický bič, ktorý možno použiť v boji, pri traverzovaní aj na odvedenie pozornosti.

 

Hra začína na Marshallovej univerzite a odohráva sa medzi filmami Dobyvatelia stratenej archy a Posledná križiacka výprava. Indy začuje podivný zvuk a vydá sa za ním, aby našiel obrovského muža, ktorý kradne artefakt. Vyšetrovanie toho, čo sa deje, ho zavedie do Vatikánu a neskôr aj na ďalšie miesta vrátane Egypta a Himalájí, kde skúma staroveké miesta, aby odhalil jadro záhady.

 

MachineGames uvádza, že hra The Great Circle má byť veľmi filmová a akčná, v súlade s duchom filmov. Využili veľa kaskadérov pre veľmi fyzické segmenty a hra kombinuje hru z prvej osoby s občasnými momentmi z tretej osoby, kde je to nutné pre filmovejší pocit. Hudbu zložil na Grammy nominovaný Gordy Haab, ktorý sa snaží o esenciu hudby Johna Williamsa.

Pozreli sme sa tiež na vedľajšiu hrdinku Ginu, investigatívnu reportérku s osobným záujmom o záhadu, ktorú Indy skúma, a na mozgového zloducha Emmericha Vossa, ktorý je posadnutý manipuláciou a myslí.

 

MachineGames prvýkrát odhalilo svoje snahy o Indiana Jonesa v januári 2021 a odvtedy sme bohužiaľ nič nevideli. Dozvedeli sme sa, že hru produkuje Todd Howard v spolupráci s Lucasfilmom a že hoci bola pôvodne zamýšľaná na vydanie na PS5, nakoniec bude vďaka akvizícii spoločnosti Zenimax spoločnosťou Xbox, exkluzívna pre konzolu Xbox. Minulý týždeň jeden z fanúšikov odhalil niekoľko náznakov, že sa hra bude volať Indiana Jones and the Great Circle, a ukázalo sa, že sú pravdivé, čo možno naznačuje, že by sa niekedy mohli prejaviť aj ďalšie ochranné známky podané v rovnakom čase pre Galactic Circle a Circle of Resistance.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: IGN / MachineGames, Games Rant, Foto: Bethesda.net
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies