Spoločnosť Home Credit expanduje na ázijské trhy

NETKY.SK • 15 Júl 2014, 10:24 • 2 min
Spoločnosť Home Credit expanduje na ázijské trhy

BRATISLAVA - Spoločnosť Home Credit výrazne expanduje na trhy v Ázii. Spoločnosť rozširuje svoje podnikanie predovšetkým v Číne, kde sa do konca roku usídli v 250 mestách. V súčasnosti podniká v 140 mestách. Informoval o tom portál ihned.cz. Spoločnosť Home Credit, ktorá je súčasťou skupiny PPF, by tak počas tohto roka mohla zamestnať až 80 tisíc ľudí.

slovakia

left justify in out

Bežné pozície obsadí spoločnosť miestnymi pracovníkmi, manažérske pozície obsadia cudzinci. "Vysielanie ľudí do zahraničia je jednou z najdôležitejších odpovedí na to, ako zaistiť prenos know-how a firemnej kultúry pri tak rýchlom tempe expanzie,“ uviedla Daniela Razimová, riaditeľka skupiny Home Credit pre ľudské zdroje. Hľadať kvalifikovaných odborníkov priamo v krajinách, kde spoločnosť pôsobí podľa nej nie je jednoduché. Spoločnosť hľadá skúsených manažérov aj v Česku. Spoločnosť navyše nevyžaduje, aby pracovníci ovládali jazyk krajiny, do ktorej idú, obvykle stačí angličtina. 

 

Firma Home Credit pôsobí aj na Slovensku. Spoločnosť Home Credit Slovakia vznikla v roku 1999. Ponúka rôzne úverové produkty, a to pôžičky na mieste predaja, hotovostné pôžičky, auto úvery, kreditné karty a revolvingové pôžičky. Je súčasťou Home Credit Group, ktorá pôsobí v strednej a východnej Európe a Ázii a táto skupina je zase súčasťou finančnej a investičnej skupiny PPF.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies