Speváčka Shakira venovala Chávezovi červenú gitaru s podpisom

NETKY.SK • 16 Máj 2011, 07:07 • 2 min
Speváčka Shakira venovala Chávezovi červenú gitaru s podpisom

Speváčka Shakira venovala Chávezovi červenú gitaru s podpisom

slovakia

left justify in out

img

Kolumbijská popová hviezda Shakira darovala venezuelskému prezidentovi Hugovi Chávezovi červenú elektrickú gitaru s vlastným podpisom. Červená je farba Chávezovho socialistického hnutia.
      Držiteľka ceny Grammy poslala nástroj kontroverznému lídrovi po svojej marcovej návšteve Venezuely. Chávez to dnes uviedol v programe štátnej televízie, pričom za darček poďakoval.
      "Minulý večer som cvičil, hľadajúc zásuvky. Je to elektrická, veľmi moderná gitara, na ktorú nie som zvyknutý," povedal prezident v telefonáte. "Zaspieval som si nejaké piesne, staré, jednu mexickú," dodal.
      Chávez je známy svojim neformálnym štýlom a často spieva ľudové latinskoamerické piesne počas politických zhromaždení a prejavov.
      Venezuelský líder sa v súčasnosti zotavuje zo zranenia kolena, pre ktoré tento týždeň zrušil návštevy niekoľkých krajín.
Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies