Spevák Ricky Martin sa zasnúbil

NETKY.SK • 16 November 2016, 17:11 • 2 min
Spevák Ricky Martin sa zasnúbil

BRATISLAVA - Portorický spevák Ricky Martin sa zasnúbil so svojím partnerom, sýrsko-švédskym maliarom Jwanom Yosefom. Štyridsaťštyriročný interpret to prezradil v talkshow Ellen DeGeneres, pričom však neuviedol, kedy sa tak stalo.

slovakia

left justify in out

"Bol som naozaj nervózny, ale kľakol som si a vybral som malú kovovú škatuľku, ktorú som mal v zamatovom vrecúšku, no namiesto 'Vezmeš si ma?' som povedal 'Niečo tu pre teba mám'. Pokazil som to, no on aj tak povedal 'Áno'. Povedal som mu, že s ním chcem stráviť zvyšok života a on sa na to spýtal 'Aká bola otázka?'. A až potom som sa ho spýtal, či si ma vezme. Po 30 minútach som sa ho pre istotu spýtal, či povedal áno a on to potvrdil," opísal svoje zásnuby spevák, ktorý sa s 32-ročným umelcom zoznámil práve prostredníctvom jeho tvorby.

 

"On je konceptuálny umelec a ja zberateľ. Keď som začal hľadať nejaké diela a zbadal tie jeho, tak ma vážne nadchli, pretože sú veľmi originálne. Milujem jeho tvorbu," dodal Martin.


Enrique "Ricky" Martín Morales začal kariéru už ako dvanásťročný, keď sa stal členom chlapčenskej skupiny Menudo. Jeho eponymná debutová sólovka vyšla v roku 1991 a postupne na ňu nadviazal aj ďalšími deviatimi štúdiovkami - Me Amarás (1993), A Medio Vivir (1995), Vuelve (1998), Ricky Martin (1999), Sound Loaded (2000), Almas del Silencio (2003), Life (2005), Música + Alma + Sexo (2011) a A Quien Quiera Escuchar (2015).

 

Podarilo sa mu získať viac než 150 cien vrátane jednej Grammy či troch Billboard Music Awards.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies