Spevák Joe Jonas sa rozišiel s modelkou Jessicou Serfaty

NETKY.SK • 9 Február 2016, 12:09 • 2 min
Spevák Joe Jonas sa rozišiel s modelkou Jessicou Serfaty

LOS ANGELES - Americký spevák Joe Jonas a modelka Jessica Serfaty sa rozišli. Pre americký časopis People informáciu potvrdil nemenovaný zdroj.

slovakia

left justify in out

"Už sa ani nerozprávajú. Robilo sa z toho niečo, čo to nebolo," uviedol. O vzťahu 26-ročného rodáka z amerického mesta Casa Grande a bývalej súťažiacej americkej televíznej šou America's Next Top Model (2003) sa začalo hovoriť minulý mesiac, keď ich videli bozkávať sa v lyžiarskom stredisku Mammoth Lakes v Kalifornii. Zdroj magazínu People vtedy prezradil, že randia, ale nie je to nič vážne. Ich krátky románik však pravdepodobne neskončil dobre. Pre Jonasa to bol prvý vzťah po novembrovom rozchode s modelkou Gigi Hadid, ktorá momentálne randí so spevákom Zaynom Malikom.

 

Joseph Adam "Joe" Jonas sa preslávil pôsobením v zoskupení Jonas Brothers, ktorého členmi boli aj jeho bratia Kevin a Nick. Spolu nahrali štyri štúdiové albumy It's About Time (2006), Jonas Brothers (2007), A Little Bit Longer (2008) a Lines, Vines And Trying Times (2009). Predvlani však formácia oznámila koniec činnosti. Joe Jonas má na konte aj sólovku Fastlife (2011). Príležitostný herec vlani v septembri oznámil založenie kapely DNCE, ktorej členmi sú bubeník Jack Lawless, basgitarista Cole Whittle a gitaristka Jin Joo. Jessica Serfaty sa preslávila účinkovaním v spomínanej šou America's Next Top Model, kde sa objavila v roku 2010. S bývalým manželom Ididiom Serfatym má jedného syna.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies