Spevák James Blunt príde opäť budúci rok do Bratislavy

NETKY.SK • 26 August 2023, 16:00 • 2 min
Spevák James Blunt príde opäť budúci rok do Bratislavy

BRATISLAVA - Jeden z najúspešnejších popových spevákov nedávnej minulosti vystúpi v rámci svojho turné The Who We Used To Be Tour aj v Bratislave. Koncert odohrá 6. marca budúceho roku v bratislavskej Tipos aréne Zimného štadióna Ondreja Nepelu.

slovakia

left justify in out

Na koncerte v Bratislave James Blunt predstaví svoj nový album The Who We Used To Be, ktorý vydáva 27. októbra. Jeho názov si James požičal opäť aj na svoje aktuálne turné. Už 2. augusta zverejnil prvý singel Beside You z novinkového albumu. Bývalý vojak James Blunt predal celosvetovo viac ako 20 miliónov kópií albumov, pričom jeho debut Back To Bedlam z októbra 2004 sa stal vo Veľkej Británii najpredávanejšou nahrávkou.

 

James je držiteľom dvoch Brit Awards, dvoch Ivor Novello Awards, dvoch MTV Video Music Awards a piatich nominácií na Grammy. K jeho najúspešnejším hitom patria skladby You're Beautiful, Wisemen, Goodbye My Lover, Carry You Home či 1973.

 

James Blunt už na Slovensku vystúpil a dokázal fanúšikom, že okrem zaľúbených piesní, v ktorých je majster, dokáže riadne prekvapiť svojím tancom medzi divákmi či zoskokmi z pódia. Na svojom konte má zatiaľ šesť albumov, šiesty Once Upon a Mind vydal v októbri 2019.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: TASR Foto: RTTNews
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies