Speváčka Vanda zverejnila videoklip k piesni Paro el tiempo

NETKY.SK • 7 September 2017, 14:16 • 2 min
Speváčka Vanda zverejnila videoklip k piesni Paro el tiempo

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Vanda zverejnila videoklip k piesni Paro el tiempo. Interpretka sa v novinke predstavila aj ako tanečnica, ktorej partnerom je David Selecký. O réžiu klipu sa postarala Zuzana Limová, choreografiu mala na starosti Miša Motlochová.

slovakia

left justify in out

Skladba sa nachádza na albume Valor, ktorý vychádza práve dnes. Speváčka ho pokrstí 28. septembra na verejnom koncerte v Luna Bare hotela Kyjev. Sprevádzať ju bude aj kapela - za bicími to bude Stano Kociov, na gitare zahrá Peter Bulík, na base Miloš Bulík a na klávesoch Matúš Ferko.

 

Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na staršie skladby v nových úpravách. Niekoľko dní po koncerte odletí Vanda do Argentíny, kde štúdiovku predstaví tamojšiemu publiku.

Interpretka pracovala na nahrávke rok v bratislavskom štúdiuLittle Beat. Spolupracovali na nej aj Martin Maxo Šrámek, Andrej Hruška, Matej Mikloš a Ľubo "Umelec" Priehradník. Album obsahuje celkovo sedem skladieb. Vznikol aj s podporou crowdfundingovej kampane.

Vanda tvorí vlastnú hudbu od 12 rokov. Debutový album Astrology vydala v roku 2012. O tri roky neskôr uviedla na trh štúdiovku Introspective, z ktorej pochádza aj pieseň He’s Just A Man.

Tracklist albumu Vanda - Valor:


01 Armadura de sinceridad
02 Valor
03 Una vez más
04 Paro el tiempo
05 Mi camino
06 Felicidad
07 Mar adentro

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies