Speváčka Kelis čaká druhé dieťa

NETKY.SK • 2 September 2015, 09:36 • 2 min
Speváčka Kelis čaká druhé dieťa

LOS ANGELES - Americká speváčka Kelis bude dvojnásobnou matkou. Tridsaťšesťročná rodáčka z New Yorku novinku prezradila v rozhovore pre magazín Us Weekly.

slovakia

left justify in out

„Som tehotná! Som z toho nadšená! Je to úžasné,“ uviedla. Interpretka tiež poznamenala, že najviac si v súčasnosti pochutnáva na paradajkách. „Keď niekto začne rozprávať o nejakom jedle, môj tehotenský mozog sa začne sústrediť a jednoducho to musím mať,“ doplnila speváčka, ktorá je zároveň vyškolenou kuchárkou a v októbri uvedie na trh knihu s názvom My Life on a Plate.


„Môj syn je nadšený, že sa z neho stane starší brat a ja sa tiež veľmi teším. Vyjde mi kuchárska kniha a do toho ďalšie dieťa, je to vzrušujúce obdobie,“ doplnila speváčka. Spomínaného prvorodeného potomka, ktorému dali meno Knight, priviedla Kelis na svet 22. júla 2009. Otcom chlapca je interpretkin exmanžel, rapper a producent Nas.


Kelis, celým menom Kelis Rogers, debutovala v roku 1999 albumom Kaleidoscope. Po ňom nasledovali nahrávky Wanderland (2001), Tasty (2003), Kelis Was Here (2006), Flesh Tone (2010) a Food (2014). Okrem toho má na konte aj výberovku The Hits (2008). Najväčší komerčný úspech dosiahla s treťou štúdiovkou Tasty, na ktorej sa nachádza aj jej zrejme najväčší hit Milkshake. Známe sú aj jej skladby Trick Me či Millionaire. Na konte má napríklad Brit Award či NME Award.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies