Speváčka JoJo vydá po desiatich rokoch nový album

NETKY.SK • 29 Júl 2016, 15:15 • 2 min
Speváčka JoJo vydá po desiatich rokoch nový album

LOS ANGELES - Americká speváčka a herečka JoJo vydá po desiatich rokoch nový štúdiový album. Jej pripravovaná nahrávka sa volá Mad Love a na trh ju plánuje uviesť 14. októbra. Dvadsaťpäťročná interpretka už z novinky zverejnila aj prvý singel.

slovakia

left justify in out

Na nahrávke s názvom Fuck Apologies spolupracovala spolu s rapperom Wiz Khalifom, pričom k nej prostredníctvom služby YouTube predstavili aj videoklip.

 

 

Joanna Noëlle Blagden "JoJo" Levesque sa preslávila v roku 2004 singlom Leave (Get Out), vďaka ktorému sa už ako trinásťročná umiestnila na prvom mieste popového singlového rebríčka Billboard. Stala sa tak najmladšou sólovou umelkyňou USA, ktorá mala skladbu na prvom mieste v hudobnom rebríčku. JoJo vydala svoju prvú eponymnú štúdiovku v júni 2004 a po nej o dva roky nasledoval album The High Road. Na konte má tiež EP #LoveJo (2014), III. (2015), #LoveJo2 (2015) a mixtapy Can't Take That Away from Me (2010) a Agápe (2012). Ako herečka sa predstavila vo filmoch Rodinná dovolenka a iné nešťastia (2006), Panna Aquamarine (2006) či G.B.F. (2013).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies