Speváčka Jessie Ware porodila dcérku

NETKY.SK • 8 September 2016, 15:18 • 2 min
Speváčka Jessie Ware porodila dcérku

LONDÝN - Anglická speváčka Jessie Ware sa stala matkou. S manželom Samom Burrowsom privítali na svete dcéru.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročná rodáčka z Londýna sa o šťastnú správu podelila prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde napísala, že sa im dievčatko narodilo v pondelok, jeho meno však nezverejnila. Ware a Burrows sú manželmi od roku 2014, keď sa zosobášili na gréckom ostrove Skopelos.

 

Jessie Ware vydala debutový album Devotion v auguste 2012. Nahrávka sa dostala v UK Charte na piate miesto a speváčke vyniesla nomináciu na Mercury Prize. Nasledovala štúdiovka Tough Love (2014), ktorá sa v spomínanom rebríčku umiestnila na deviatej priečke. Jej skladba Meet Me in the Middle sa objavila na soundtracku filmu Päťdesiat odtieňov sivej (2015) a nahrávka Till The End zase doplnila hudobný sprievod snímky Predtým, ako som ťa poznala (2016). Interpretka má na konte aj štyri nominácie na MOBO Awards alebo tri nominácie na BRIT Awards.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies