V Karloveskom ramene sa bude opäť otužovať

NETKY.SK • 23 September 2023, 14:30 • 2 min
V Karloveskom ramene sa bude opäť otužovať

BRATISLAVA - Karloveské rameno bude v sobotu opäť miestom, ktoré spojí priaznivcov otužovania. Knižnica v bratislavskej Karlovej Vsi organizuje už tretí ročník podujatia, pri ktorom možno spojiť teóriu o otužovaní s praxou.

slovakia

left justify in out

Miestom stretnutia bude o 10.00 h Vodárenská záhrada. "Môžu prísť ľudia, ktorí v živote neotužovali, ale majú záujem si to vyskúšať. Môžu prísť aj tí, ktorí chodia pravidelne otužovať a hľadajú skupinku na otužovanie. Je to však vhodné aj pre tých, ktorí by si chceli na začiatok iba vypočuť teóriu," hovorí šéfka Karloveskej knižnice a spisovateľka Petra Džerengová.

 

Otužovanie v Karlovej Vsi sa podľa nej stáva tradíciou. Poukazuje pritom na záujem počas predchádzajúceho ročníka, keď sa do vody odvážilo 120 záujemcov. "Boli medzi nimi ľudia od desaťročného chlapca po 89-ročnú pani," doplnila Džerengová.

 

Upozornila tiež, že mnoho ľudí sa začalo otužovať počas pandémie, keď prišli na to, aké benefity pre zdravie, vrátane posilnenia imunity, prináša.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Teraz / TASR Foto: TASR / Pavol Zachar
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies