VIDEO Speváčka Fergie zverejnila singel Life Goes On

NETKY.SK • 11 November 2016, 14:28 • 2 min
VIDEO Speváčka Fergie zverejnila singel Life Goes On

BRATISLAVA - Americká speváčka Fergie dnes predstavila skladbu Life Goes On.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťjedenročná interpretka zverejnenie skladby avizovala skôr počas týždňa na sociálnych sieťach, kde zverejnila aj jej cover art. Nahrávka, ktorá je dostupná napríklad na službe YouTube, je zrejme ďalšou ukážkou z jej pripravovaného albumu Double Dutchess, ktorý by sa mal dostať na trh ešte tento rok. Rodáčka z Hacienda Heights v Kalifornii z neho už predstavila napríklad skladby M.I.L.F.$. a Hungry.


Fergie Duhamel, pôvodným menom Stacy Ann Ferguson, je od roku 2003 členkou skupiny The Black Eyed Peas. V roku 2006 vydala sólový debut The Dutchess. Preslávili ju najmä skladby London Bridge, Fergalicious, Glamorous či Big Girls Don't Cry. Nahrala tiež hit A Little Party Never Killed Nobody (All We Got), ktorý bol súčasťou soundtracku filmu Veľký Gatsby (2013).

 

Sólový comeback ohlásila v roku 2014 singlom L.A. Love (La La). Kariéru v šoubiznise však nezačala hneď v hudbe. Ako detská herečka sa totiž predstavila vo viacerých filmoch a seriáloch. Od roku 2009 je vydatá za herca Josha Duhamela, s ktorým má syna Axla Jacka.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies