Speváčka Ciara stiahla žalobu na Futurea

NETKY.SK • 22 Október 2016, 14:18 • 2 min
Speváčka Ciara stiahla žalobu na Futurea

BRATISLAVA - Americká r'n'b speváčka Ciara stiahla žalobu za urážku na cti, ktorú podala vo februári na svojho bývalého snúbenca, rappera Futurea. Podľa informácií portálu TMZ.com sa tak rozhodla, pretože mala v ostatnom čase vyššie finančné príjmy, na základe čoho by pri žalobe za urážku na cti nemala šancu uspieť. Jedným zo základných bodov takej žaloby je totiž preukázanie, že obvinený svojím správaním spôsobil žalobcovi značnú finančnú ujmu.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročná interpretka však rappera naďalej žaluje, a to za to, že ju verejne vykresľoval v zlom svetle a označoval za niekoho, kým nie je. V prípade takej žaloby netreba uviesť finančné straty, ale stačí dokázať, že žalobca utrpel psychickú ujmu.


Ciara, ktorá má s Futureom dvojročného syna Futurea Zahira Wilburna, sa v spomínanej žalobe odvoláva na rapperove vyhlásenia pre médiá a statusy na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter, v ktorých spochybňoval jej materinské schopnosti. Rodáčka z Austinu v Texase preto chce, aby sa Future na verejnosti nevyjadroval k ich rodinnému životu a aby vymazal všetky tweety, v ktorých ho spomenul. Navyše požiadala o odškodné 15 miliónov dolárov.


Rodák z Atlanty na jej obvinenia zareagoval v apríli protižalobou, v ktorej uviedol, že hudobníčkinu reputáciu nemohol poškodiť, pretože v uplynulých rokoch jej kariéra stagnovala a už nie je relevantnou interpretkou. Vo svojej žalobe vtedy požiadal, aby o ňom Ciara nešírila lži, zaplatila jeho právne výdavky a tiež bližšie nešpecifikované odškodné.


Ciara, celým menom Ciara Princess Wilson, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2002. Debutovala o dva roky neskôr albumom Goodies, po ktorom nasledovali nahrávky Ciara: The Evolution (2006), Fantasy Ride (2009), Basic Instinct (2010), Ciara (2013) a Jackie (2015). Okrem hudby sa príležitostne venuje aj herectvu a modelingu. V júli sa vydala za hráča amerického futbalu Russella Wilsona.


Future, vlastným menom Nayvadius DeMun Wilburn, vydal svoj prvý mixtape s názvom 1000 v roku 2010. Doteraz ponúkol štyri štúdiovky - Pluto (2012), Honest (2014), DS2 (2015) a EVOL (2016), pričom s poslednými dvoma menovanými dobyl americký rebríček Billboard 200. Rovnaký úspech dosiahol aj vďaka mixtapeu What a Time to Be Alive (2015), ktorý nahral spolu s Drakeom.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies