Speváčka Charli XCX si zahrá v novom horor filme Faces Of Death

NETKY.SK • 26 Apríl 2023, 15:45 • 2 min
Speváčka Charli XCX si zahrá v novom horor filme Faces Of Death

LOS ANGELES - Speváčka Charli XCX si zahrá v novej verzii hororu The Faces Of Death. Popri nej si tam zahrá aj Barbie Ferreira (herečka, ktorú sme si mohli všimnúť v seriáli Eufória) či herec Dacre Montgomery (Stranger Things).

slovakia

left justify in out

Existuje v Hollywoode ešte bizarnejšia kariérna cesta ako prerod od Angry Birds Movie do nového spracovania hororu Faces Of Death? Áno, existuje. Hudobná hviezda Charli XCX sa totiž podpísala pod účinkovanie v novej filmovej verzii neslávne známeho faux-dokumentárneho hororu.

 

Ako uvádza portál Pitchfork, umelkyňa – ktorej predchádzajúce vpády do hereckého sveta sa väčšinou obmedzovali len na kabínku na nahrávanie hlasu, vrátane ,,vystúpenia" vo filme Angry Birds – bude spoluúčinkovať ve remaku kedysi známeho film z roku 1978 od Johna Alana Schwartza. Uvedený film (a jeho početné pokračovania) zostáva značne kontroverzný aj o viac ako 40 rokov neskôr, a to vďaka Schwartzovmu použitiu skutočných záznamov o smrti ľudí z novín, zmiešaných s falošnými zábermi natočenými pre film. Pokračovania boli tiež pomerne dosť ziskové, pričom už prvý film zarobil približne 35 miliónov dolárov z rozpočtu pod 1 milión dolárov.

 

trailer k mimoriadne kontroverznému filmu The Faces Of Death z roku 1978

 

O nový film sa stará spoločnosť Legendary Entertainment, ktorá si na réžiu filmu vybrala Daniela Goldhabera. Ten v súčasnosti dostáva pozitívne recenzie na jeho ekoteroristický triller How To Blow Up A Pipeline. Vo vyhlásení Goldhaber, ktorý je spoluautorom filmu s Iszom Mazzeiom, uviedol, že „Faces of Death bola jedna z prvých virálnych videokaziet a máme to šťastie, že ju môžeme použiť ako odrazový mostík ku skúmaniu cyklov násilia a spôsobu, akým sa udržiavajú online.“ To naznačuje, že nový film bude prinajmenšom premysleným skúmaním exploatačnej kinematografie, a nie len jej umelou rekreáciou.

 

Charli XCX sa pripája k obsadeniu, ktoré zahŕňa postavu Kat zo seriállu Eufória, ktorú zahrala Barbie Ferreira a taktiež aj hviezdu Stranger Things Dacre Montgomeryho. Podľa portálu The Wrap sa film The Faces Of Death už natáča v americkom New Orleans.

 

img

Barbie Ferreira a Dacre Montgomery

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies