Spartak Trnava v generálke proti Bohemians Praha

NETKY.SK • 5 Júl 2013, 14:07 • 2 min
Spartak Trnava v generálke proti Bohemians Praha

TRNAVA - Corgoňligový klub Spartak Trnava v sobotu 5. júla odohrá svoj posledný prípravný zápas pred začiatkom novej sezóny. "Bílí andeli" privítajú na domácom trávniku pražský Bohemians 1905. Duel sa začne o 17.00 h.

slovakia

left justify in out

Trnavský klub si okrem futbalovej výkonnosti otestuje v tomto stretnutí aj stav štadióna, ktorý prechádza zmenami. Pre divákov bude k dispozícii už len západná tribúna, vstup na ňu bude zo Športovej ulice po pravej a ľavej strane nových buniek umiestnených za hľadiskom, kde vzniklo zázemie pre hráčov. Lístky na zápas sa začnú predávať dve hodiny pred výkopom stretnutia v pokladni mestského amfiteátra. Kupovať sa bude dať z dvoch strán - z ulice aj z areálu. Cena lístka je 1 euro, permanentky neplatia a sedenie bude voľné, teda nie na konkrétne miesto.

„Prosíme ľudí o zhovievavosť, keďže na západnej tribúne sa naďalej realizujú stavebné úpravy. Ešte fungujeme v provizóriu, do dvoch týždňov, keď odohráme prvý domáci duel s Trenčínom, nás čaká ešte veľa práce,“ uviedol PR a event manažér Spartaka Trnava Marek Ondrejka. „Duel však hráme na domácom štadióne, pretože si chceme naostro vyskúšať fungovanie v nových podmienkach. Veríme, že ľudia si zápas užijú a spoločne sa naladíme na začiatok novej sezóny,“ dodal M. Ondrejka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies