Španiel Sergio Busquets bude hrať s bývalým spoluhráčom Messim v Interi Miami

NETKY.SK • 24 Jún 2023, 11:30 • 2 min
Španiel Sergio Busquets bude hrať s bývalým spoluhráčom Messim v Interi Miami

MIAMI - Zámorský futbalový klub Inter Miami podpísal zmluvu so Španielom Sergiom Busquetsom.

slovakia

left justify in out

Zámorský futbalový klub Inter Miami podpísal zmluvu so Španielom Sergiom Busquetsom. Účastník MLS o tom informoval na svojom webe. Dlhoročný stredopoliar FC Barcelona sa tak opäť stretne v jednom tíme s Lionelom Messim. Tridsaťštyriročný španielsky reprezentant v máji vyhlásil, že Barcu opustí v lete po skončení zmluvy. Busquets bol ústrednou súčasťou úspechov Kataláncov za uplynulých 15 rokov. Získal deväť titulov v španielskej lige a tri triumfy v Lige majstrov.

 

Za národný tím odohral 143 zápasov, v decembri oznámil koniec reprezentačnej kariéry. Majiteľ Interu Jorge Mas tento týždeň povedal, že klub posilnia traja až piati hráči, ktorí sa pridajú k Messimu. Busquets pravdepodobne obsadí jedno z troch miest tzv. Designated Player, čo je označenie MLS pre hráčov s vysokým platom, ktorých mzdy sa nezapočítavajú do platového stropu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies