Southampton ponúkol za Dudu 8 miliónov eur

NETKY.SK • 6 Máj 2015, 11:00 • 2 min
Southampton ponúkol za Dudu 8 miliónov eur

LONDÝN - Anglický futbalový klub FC Southampton ponúkol Legii Varšava za prestup slovenského reprezentanta Ondreja Dudu 6 miliónov libier (cca 8 miliónov eur). Informovali o tom britské médiá.

slovakia

left justify in out

Tréner "The Saints" Ronald Koeman mal v tejto sezóne v klube výborný debut napriek stratám hráčov ako Calum Chambers, Dejan Lovren, Luke Shaw, Adam Lallana a Rickie Lambert. Potrebuje preto nových nádejných futbalistov a 20-ročný slovenský klenot poľského šampióna mu zapadá do koncepcie. Najlepší futbalista SR do 21 rokov prešiel do Poľska pred dvoma rokmi a stal sa hviezdou Ekstraklasy.

 

V súvislosti s interesom o Dudove služby sa v médiách objavili informácie o viacerých zahraničných kluboch z popredných súťaží, medzi nimi sú aj Bayer Leverkusen, 1. FC Kolín nad Rýnom, Hannover 96, VfL Wolfsburg, Newcastle United, FC Everton, Aston Villa, SSC Neapol či Benfica Lisabon.

 

Ondrej Duda je hráčom Legie od prestupu z MFK Košice vo februári minulého kalendárneho roka. Nedávno podpísal novú zmluvu s platnosťou do 30. júna 2019. Na konte má jedenásť presných zásahov za "vojakov", v sezóne 2013/2014 bol spoločne s Kuciakom pri zisku majstrovského titulu v najvyššej poľskej súťaži.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies