Šou SuperStar začne už o pár dní!

NETKY.SK • 6 August 2015, 18:09 • 2 min
Šou SuperStar začne už o pár dní!

BRATISLAVA - Nová sezóna speváckej šou SuperStar odštartuje v nedeľu 30. augusta.

slovakia

left justify in out

Vysielať ju budú televízie Markíza a Nova. Členmi poroty sú Paľo Habera, Marta Jandová, Ondřej Soukup a Klára Vytisková, ktorých úlohou je nájsť tých najlepších spevákov a speváčky zo Slovenska a Česka. Ponuku na moderovanie prijal Martin „Pyco“ Rausch.

 

 

 

Posted by SuperStar on 6. august 2015

 

„So SuperStar sa to tu všetko pred niekoľkými rokmi začalo. Mal som to šťastie, že som bol pri tom. Dali sme šancu mnohým spevákom a speváčkam. Niektorí ju využili, niektorí zahodili, ale pre mňa bolo najdôležitejšie, že v každej sérii sú ľudia, ktorí sú takí dobrí a talentovaní, že si zaslúžia šancu. Som rád, že aj tento rok tú šancu niekomu opäť dáme, že budem pri tom a budem dúfať, že ju poriadne využije. Teším sa na to,“ povedal Habera. 

 

Tento rok sa diváci môžu tešiť na viacero noviniek. Počas kastingov čaká napríklad na súťažiacich takzvaná CD voľba. Každý súťažiaci si pred tým, ako predstúpi pred porotu, vyberie jedno zo štyroch CD – každé CD predstavuje jedného z porotcov. Ak po jeho odspievaní nastane remíza a od poroty zaznie dvakrát „áno“ a dvakrát „nie“, rozhoduje verdikt porotcu, ktorého CD si súťažiaci vybral. „Tento ročník sme nakrúcali na úplne nových, pre SuperStar netradičných miestach – napríklad v industriálnom priestore Poldovka v Kladne. Epizódy známe z predchádzajúcich ročníkov ako Divadlo nahradia tento rok epizódy nazvané Super výber, ktoré sme nakrúcali na piesočnej pláži. Diváci sa majú rozhodne na čo tešiť,“ prezradil režisér a kreatívny producent Pepe Majeský. Novinkou tejto série SuperStar bude aj interaktívna mobilná aplikácia, ktorá okrem iného umožní divákom rozhodovať o postupe súťažiacich. 

 

Na víťaza či víťazku šou čaká 75-tisíc eur alebo dva milióny českých korún. Kto ich dostane, bude známe v decembri. Ďalšie informácie o programe sú dostupné na webstránke superstar.markiza.sk. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies