Bratislavskí policajti nechceli uveriť hodnote, ktorú nafúkal Ukrajinec za volantom

NETKY.SK • 7 Júl 2022, 11:49 • 2 min
Bratislavskí policajti nechceli uveriť hodnote, ktorú nafúkal Ukrajinec za volantom

BRATISLAVA - Opitý vodič ohrozoval premávku spanilou jazdou po Mlynskej doline.

slovakia

left justify in out

Polícia SR - Bratislavský kraj zverejnila na svojom Facebooku detaily zásahu proti vodičovi, ktorý si neváhal sadnúť za volant pod vplyvom alkoholu. Zároveň zverejnila výzvu pre všetkých šoférov. 

 

Motorizovaná hliadka polície spozorovala vozidlo po tom, ako vyšlo z čerpacej stanice smerom na Patrónku, pričom malo zapnuté výstražné svetelné znamenie a jazdilo z pruhu do pruhu. Na základe toho sa vodiča hliadka rozhodla zákonným spôsobom zastaviť a skontrolovať. 

 

img

 

Auto značky VW s ukrajinským evidenčným číslom riadil 28-ročný Ukrajinec Dmytri D. Vodiča policajti vyzvali, aby sa podrobil vykonaniu dychovej skúšky. Tou bola šoférovi nameraná hodnota 1,39mg/l alkoholu v dychu, čo predstavuje 2,90 promile. Ukrajinec tak bol obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na príslušné oddelenie pre vykonanie ďalších úkonov.

 

Poverený príslušník Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave I, začal voči mužovi trestné stíhanie vo veci trestného činu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky. V prípade preukázania viny pred súdom, hrozí Dmytrovi D. odňatie slobody až na jeden rok.

 

img

 

Polícia taktiež zverejnila výzvu pre všetkých vodičov.

 

„V tejto súvislosti upozorňujeme vodičov, že alkohol v žiadnom prípade za volant nepatrí! Preto opäť apelujeme na vodičov, aby boli na cestách voči sebe, ako aj ďalším účastníkom cestnej premávky, zodpovední a alkohol alebo iné návykové látky pred alebo počas jazdy za žiadnych okolností nepožili." uviedli. 

 

Čítajte aj: Konfederácia odborových zväzov žiada o zvýšenie minimálnej hodnoty stravných lístkov



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies