Sopranistka Netrebko a tenorista Eyvazov sa ešte v tomto roku chcú zosobášiť

NETKY.SK • 11 Júl 2015, 12:23 • 2 min
Sopranistka Netrebko a tenorista Eyvazov sa ešte v tomto roku chcú zosobášiť

VIEDEŇ - Zoznámili sa v marci 2014 a už pripravujú svadbu; reč je o sopranistke Anne Netrebko (43) a tenoristovi Yusifovi Eyvazovovi (38).

slovakia

left justify in out

Pôvodne mal byť dejiskom sobáša ruský Petrohrad, dvojica sa však, ako prezradil Eyvazov v rozhovore pre rakúsky spravodajský týždenník News, rozhodla napokon pre Viedeň. Obaja sa tam cítia doma a považujú rakúsku metropolu za vhodné miesto pre romantickú svadbu, dodal rodák z Baku.

 

Eyvazov je podľa vlastných slov vo Viedni vždy, keď to je možné. Ako umelec je stále na cestách a tak nie je jednoduché mať domov. Avšak vo Viedni sa tenorista, ktorý sa netají ani túžbou po potomkovi, cíti doma.

Dvojica sa zoznámila vlani počas skúšok inscenácie opery Manon Lescaut v rímskej opere a už po štyroch mesiacoch sa zasnúbila. Svadba operných hviezd by sa mala uskutočniť ešte tento rok.

 

Anna Netrebko, pochádzajúca z ruského Krasnodaru, ktorá disponuje už dlhší čas rakúskym cestovným pasom, je vyhľadávanou opernou divou na prakticky všetkých popredných scénach sveta. Jej predchádzajúci vzťah s basbarytónistom uruguajského pôvodu Erwinom Schrottom (41), ktorý má od roku 2010 španielske občianstvo, sa skončil v novembri 2013, napriek spoločnému synovi Tiagovi Aruovi (6), rozchodom.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies