Som šťastný v United, do Realu ísť nechcem

NETKY.SK • 29 Október 2012, 10:17 • 2 min
Som šťastný v United, do Realu ísť nechcem

Som šťastný v United, do Realu ísť nechcem - Futbal MANCHESTER - David de Gea odkázal Realu Madrid, že nemá záujem prestúpiť na Bernabeu. Španielsky veľkoklub má záujem o brankára Manchestru United, keďže hľadajú dlhodobú náhradu za Ikera Casillasa.

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER - David de Gea odkázal Realu Madrid, že nemá záujem prestúpiť na Bernabeu. Španielsky veľkoklub má záujem o brankára Manchestru United, keďže hľadajú dlhodobú náhradu za Ikera Casillasa.
Napriek tomu, že sa mu cnie za domovom, tak sa 21-ročný De Gea do Španielska vrátiť nechce. Pre Sun on Sunday povedal: "Som šťastný v United a nepremýšľam o návrate do Španielska."

De Gea sa v tejto sezóne v bráne United objavuje nepravidelne, ale je pevne rozhodnutý stať sa tímovou jednotkou namiesto Andersa Lindegaarda.
"Prijal som výzvu učiť sa a profesionálne sa zlepšovať. Bojovať o svoje miesto v základe mi dáva väčšiu motiváciu hrať dobre," dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies