Šokujúca reakcia: Otec odvrhol svoju dcéru za to, že mala ísť na školský ples s černochom

NETKY.SK • 10 Máj 2017, 15:53 • 2 min
Šokujúca reakcia: Otec odvrhol svoju dcéru za to, že mala ísť na školský ples s černochom

Anna Hayes je obyčajnou študentkou, ktorú spoznal celý svet vďaka jej rasistickému otcovi.

slovakia

left justify in out

Dievčina si na koncoročný školský ples pozvala za partnera Phillipa Freemana, ktorý je tmavej pleti. Nahodení v peknom oblečení sa spolu odfotili a pochválili na Facebooku.

 

Keď to zbadal otec Anny, takmer od zlosti vybuchol. Dcéru zasypal správami, v ktorých jej za tento „zločin“ poriadne naložil a dokonca sa vzdal rodičovstva.

 

„Skončili sme! Neprídem na tvoju maturitu a nebudem ti platiť vysokú! Choď si žiť s tým debilom!“ napísal rozzúrený otec.

 

„Išla som na ples s černochom a ty takto reaguješ? Aké rasistické...“ odvetila mu Anna.

 

„Áno, si pre mňa mŕtva. Už ma nikdy nekontaktuj! Len tak ďalej, nech je z teba špinavá k****, ale mňa z toho vynechaj! V pondelok ti zruším telefón,“ hromžil ďalej.

 

„Neurobila som nič zlé,“ bránila sa šokovaná Anna.

 

„Drž hubu! Nemáš viac právo sa so mnou rozprávať. Choď si za tým p*****.... Tvoje fotky som už vymazal. Choď do pekla! Veď, čo ti už načisto j***? Zruším ti telefón aj poistenie. Ak sa chceš krížiť s podradnou rasou, budem tak s tebou aj zaobchádzať!“ dodal.

 

img

 

Anna s otcom nežije v jednej domácnosti už od puberty. Ako radikálneho rasistu si ho však pamätá už od detstva. „Bol naozaj otvorený rasista, no keď ste dieťa, neviete si predstaviť, čo presne to znamená. Teraz som to zažila na vlastnej koži,“ zverila sa Anna.

 

Konverzácia sa rozšírila internetom ako nákazlivá choroba. Pri interpretácii fotografie však došlo k omylu. Napriek tomu, že pár stojí v objatí, nemá spolu milostný vzťah.  Otec sa tak vzdal dcéry pre fikciu. Jej skutočným priateľom je Austin (beloch), ktorý s ňou však na ples ísť nemohol.

 

img

 

„Nie, nechodíme spolu, od roku 2013 chodím s Austinom. Phillipa som však zavolala na ples, pretože je výborný kamarát a je s ním sranda. Netušila som, že to bude mať také dôsledky,“ vysvetlila Anna. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies