Sochu nahého Donalda Trumpa v Miami niekto ukradol

NETKY.SK • 23 September 2016, 17:04 • 2 min
Sochu nahého Donalda Trumpa v Miami niekto ukradol

MIAMI - V Miami niekto odcudzil sochu nahého Donalda Trumpa. Na Twitteri to oznámila tamojšia polícia, informovala tlačová agentúra AP. Polícia uviedla, že socha republikánskeho prezidentského kandidáta v životnej veľkosti zmizla z umeleckej štvrte Wynwood vo štvrtok, vyšetrovatelia však už majú stopu.

slovakia

left justify in out

Podľa televízie WSVN bezpečnostní strážcovia vo Wynwoode policajtom povedali, že videli skupinu mužov nakladať sochu na pick-up. Svedok vyšetrovateľom povedal, že si auto vyfotografoval, kým odišlo. Polícia si podľa evidenčného čísla zistila majiteľa vozidla a teraz po ňom pátra.

 

Ide o jednu z nahých sôch Trumpa v životnej veľkosti, ktoré umelecké združenie Indecline rozmiestnilo v auguste na viacerých miestach krajiny. Sochy s vypracovanými fyziologickými detailmi zobrazujú Trumpa s vážnym výrazom v tvári, s extrémne malým penisom a žiadnymi semenníkmi.

 

"Rozhodli sme sa zobraziť Trumpa bez semenníkov, pretože odmietame uznať, že je mužom, podľa nás je iba malým arogantným dieťaťom," vyhlásila vtedy skupina Indecline.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies