SNS vypúšťa v júli a auguste na kúpaliská letné hliadky

NETKY.SK • 15 Júl 2015, 12:03 • 2 min
SNS vypúšťa v júli a auguste na kúpaliská letné hliadky

BRATISLAVA - Letné hliadky SNS sú jednou z foriem prázdninovej kampane národniarov, ktorú zvolili na mesiace júl a august.

slovakia

left justify in out

Členovia hliadky navštevujú kúpaliská po celom Slovensku, bavia sa s ľuďmi o problémoch i riešeniach, pýtajú sa, ale aj rozdávajú darčeky so straníckym logom. SNS je podľa hovorkyne Zuzany Kohútkovej veľmi aktívna v regiónoch.

 

"Krajské i okresné organizácie pripravili množstvo podujatí, ako vatry zvrchovanosti, futbalové zápasy či súťaže vo varení. Členovia a organizácie SNS participujú aj na iných podujatiach, mestských či obecných, v spolupráci so samosprávami aj rôznymi organizáciami," uviedla pre TASR. Národniari podobne ako iné strany využívajú aj sociálne siete.

 

Na všetky časti aktivít má SNS podľa Kohútkovej rozpočet, výdavky sa budú sumarizovať po prázdninách. "Nebude to však viac ako 20.000 eur," povedala. Napriek tomu, že je čas dovoleniek, si SNS myslí, že občania by si mali byť vedomí svojej zodpovednosti v parlamentnej demokracii aj v lete.

 

"Nerobíme cez prázdniny klasickú kampaň. Letné hliadky sú odľahčený spôsob komunikácie s ľuďmi. Keďže počas leta a prázdnin sú mimoriadne aktívne aj naše regionálne štruktúry a nimi pripravené podujatia sú vyložene letné, kedy inokedy, ak nie práve v tomto čase, by sme mali o ich aktivitách informovať?" dodala.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies