Snem SNS zhodnotí výsledok volieb, zaoberať sa bude aj budúcnosťou strany

NETKY.SK • 12 Marec 2016, 11:05 • 2 min
Snem  SNS zhodnotí výsledok volieb, zaoberať sa bude aj budúcnosťou strany

TOMÁŠOV - Zhodnotenie výsledkov parlamentných volieb 2016, diskusie o ďalšom napredovaní strany, ako aj to, či ju aj ďalšie štyri roky povedie jej súčasný predseda Andrej Danko dnes čaká delegátov Snemu SNS, ktorý sa bude konať v Tomášove. Hovorkyňa strany Zuzana Kohútková pre TASR taktiež uviedla, že snem sa bude zaoberať aj malou úpravou stanov.

slovakia

left justify in out

"Keďže sa mi končí mandát, chcem predostrieť víziu, ako ďalej so SNS do roku 2020," priblížil jeden z bodov programu snemu šéf národniarov Andrej Danko na brífingu v utorok (8.3.).

 

Predsedom SNS sa stal Danko v roku 2012, keď v tejto funkcii vystriedal dlhoročného lídra strany Jána Slotu. Snem SNS volí predsedu na štyri roky.

 

SNS získala v tohtoročných parlamentných voľbách 8,64 percenta platných hlasov. Stranu volilo 225.386 voličov. Národniari sa tak po štyroch rokoch opäť vracajú do Národnej rady SR.

 

Podľa lídra SNS sú tieto parlamentné voľby odzrkadlením stavu slovenskej spoločnosti a toho, že ľudia v regiónoch cítia, že politici stratili kontakt s ich bežnými životmi.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies