Smutné FOTO Obézne dievča týralo koňa, vyhladovalo ho na kosť

NETKY.SK • 9 December 2016, 19:03 • 2 min
Smutné FOTO Obézne dievča týralo koňa, vyhladovalo ho na kosť

BIRMINGHAM - Charlotte McPherson (22), ktorá na sociálnej sieti zverejnila šokujúce fotky jej zúboženého koňa, dostala od úradov zákaz chovania.

slovakia

left justify in out

Koňa menom Thor sa ujali ochrancovia zvierat z organizácie RSPCA, pred tým si však vytrpel veľa.

 

Bezcitná Charlotte nechala plnokrvníka, ktorý kedysi behal dostihy, hladovať. Kôň schudol tak výrazne, že mu spod kože vytŕčajú všetky kosti. "Thor bol neuveriteľne tenký a bolo na ňom vidieť skoro každú kosť v tele,“ povedala Suzi Smith z RSPCA.

 

img

 

Na unavenom zvierati navyše niekoľkokrát do týždňa jazdila. Veterinár prehliadol koňa a jeho stav označil za žalostný. Jeho fyzická kondícia bola na úrovni 0 z 5 úrovňovej stupnice. Na chrbte mal navyše vred, ktorý ho pod obéznym dievčaťom musel veľmi bolieť.

 

img

 

Charlotte sa tento týždeň na súde v Birminghame k týraniu priznala. Koňa jej odobrali, okrem toho dostala zákaz vlastniť koňa na 10 rokov, 160 hodín musí vykonávať verejnoprospešné práce a zaplatiť pokutu 300 libier. 

 

img

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies