Smrek sa vracia do Martina, pripravoval sa v Alpách

NETKY.SK • 5 September 2014, 10:30 • 2 min
Smrek sa vracia do Martina, pripravoval sa v Alpách

MARTIN - Hokejový obranca Peter Smrek sa vracia do Martina, kde by mal odohrať za MHC Mountfield celú sezónu. V minulej vo februári prerušil pôsobenie v Turci z osobných dôvodov. Majster sveta z Göteborgu 2002 v predchádzajúcom ročníku absolvoval v rodnom meste 27 extraligových zápasov s bilanciou 3 góly a 5 asistencií.

slovakia

left justify in out

"Som rád, že sa nám to podarilo dotiahnuť, lebo sme potrebovali výrazným spôsobom vystužiť obranu najmä na presilovky a oslabenia," uviedol pre RTVS generálny manažér MHC Mountfield Martin Kalnický. Tridsaťpäťročný Smrek sa k vrcholovému hokeju vrátil vlani po trojročnej pauze. Predtým hral aj za Severstaľ Čerepovec v KHL, Plzeň v českej lige, Frankfurt a Wolfsburg v nemeckej DEL či St. Louis Blues a New York Rangers v NHL. Slovensko reprezentoval na ZOH 2002 i zlatých MS 2002. 

 

Na sezónu sa pripravoval na bicykli v alpských kopcoch, v ktorých pravidelne bojujú o dôležité sekundy cyklisti na Tour de France. "Galibier, L´Alpe d´Huez sú náročné kopce. Tu by som sa pripravoval dva mesiace, tam mi stačili dva týždne," uviedol pre RTVS Smrek. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies