Slovenský rapper Ego skončil v rukách polície: Prichytený pri sprejovaní protihlukovej steny!

NETKY.SK • 11 August 2016, 18:09 • 2 min
Slovenský rapper Ego skončil v rukách polície: Prichytený pri sprejovaní protihlukovej steny!

BRATISLAVA - Známy hudobník a rapper Ego, vlastným menom Michal Straka skončil v rukách polície. Zadržaný bol políciou a je podozrivý, že počmáral protihlukovú stenu pri cintoríne v Piešťanoch. Za grafity už Ego raz vo väzení sedel.

slovakia

left justify in out

Náhodní okoloidúci videli dvoch ľudí sprejovať grafity na steny v Piešťanoch. Zavolali preto políciu. Občania netušili, že privolali políciu na známeho hudobníka.

 

"Boli zadržané dve osoby pri tom, ako sprejujú za železnicou na protihlukovú bariéru. Po príchode hliadky boli zadržané dve osoby a nakoľko vzniklo podozrenie z trestného činu, boli odovzdaní do rúk štátnej polície," povedal pre Aktuálne.sk náčelník Mestskej polície v Piešťanoch, Marcel Mihálik. 

 

Podľa informácii TV Markíza mestskí policajti našli neďaleko nahláseného miesta dvoch mužov so špinavými šatami od farby. Jedným z nich by mal byť práve známy rapper Ego. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies