Slovensko pri bruselskom žrebe medzi nenasadenými tímami

NETKY.SK • 21 September 2010, 07:31 • 2 min
Slovensko pri bruselskom žrebe medzi nenasadenými tímami

Slovensko pri bruselskom žrebe medzi nenasadenými tímami

slovakia

left justify in out

img

Slovensko bude pri stredajšom bruselskom žrebe Davisovho pohára tenisových družstiev figurovať medzi nenasadenými tímami I. skupiny euro-africkej zóny spoločne s Fínskom, Holandskom, Poľskom, Portugalskom, Slovinskom a Ukrajinou.
      Iba na jeden zo sedmičky nenasadených tímov sa usmeje šťastie a bude mať 1. kole voľný žreb. Ďalších šesť družstiev sa v marci 2011 popasuje o tri postupové miesta do 2. kola, v ktorom nastúpia proti jednému z kvarteta nasadených Izrael, Švajčiarsko, Taliansko, JAR. Slováci sa udržali v 1. skupine euro-africkej zóny, keď počas uplynulého víkendu zvíťazili v Minsku nad domácim Bieloruskom 4:1.
      Zverenci kapitána Miloša Mečířa by v prvom kole hrali určite vonku, ak by im žreb prisúdil za súperov Holandsko, Poľsko či Portugalsko. V prípade konfrontácie s Fínskom, Slovinskom a Ukrajinou by o výhode domáceho prostredia rozhodol dodatočný žreb. Ak by sa dostali vďaka voľnému žrebu priamo do 2. kola, doma by privítali Taliansko a JAR, za súperom by museli cestovať do Izraela. So Švajčiarskom v Davis Cupe ešte nehrali, takže v tomto prípade by o domácom tíme rozhodol žreb.      

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies