VIDEO Fanúšikovia privítali Dominiku Cibulkovú na letisku: Nesmierne sa teším

NETKY.SK • 1 November 2016, 10:35 • 2 min
VIDEO Fanúšikovia privítali Dominiku Cibulkovú na letisku: Nesmierne sa teším

VIEDEŇ - Slovenská tenistka Dominika Cibulková sa z MS WTA Tour v Singapure vrátila už ako oficiálna päťka svetového rebríčka ženskej dvojhry.

slovakia

left justify in out

Z prestížneho turnaja si zásluhou nedeľňajšieho finálového triumfu nad svetovou jednotkou Nemkou Angelique Kerberovou 6:3, 6:4 priviezla okrem víťaznej trofeje aj 1250 bodov do príslušného hodnotenia.

 

Na viedenské letisko ju v utorok ráno prišli privítať slovenskí fanúšikovia, rodina i priatelia. Cibulková zamierila zo Schwechatu do Bratislavy, kde mala prichystaný ďalší mediálny program. "Nesmierne sa teším. Utorok však bude náročný, odtiaľto sa presuniem na tlačovú konferenciu a následne na mňa čaká autogramiáda. Na Slovensku je sviatok, takže uvidíme, koľko ľudí príde. Večer máme súkromnú oslavu a v stredu letíme na dovolenku," priblížila Cibulková svoje najbližšie plány.

 

Na letisku ju čakala okrem fanúšikov aj špeciálna limuzína s jej fotografiou:

 

 

Slovenka zavŕšila úspešnú sezónu, ktorú odštartovala až vo štvrtej desiatke renkingu WTA a na jej konci sa vyšvihla na piate miesto znamenajúce kariérne maximum. Pred Singapurom figurovala na ôsmej priečke.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies