Slovenskí Bojovníci trénovali v Legendárnom UFC Gyme v Abu Dhabi.

NETKY.SK • 7 August 2023, 09:53 • 2 min
Slovenskí Bojovníci trénovali v Legendárnom UFC Gyme v Abu Dhabi.

Zažiariť ako Galovia v rozprávkach Asterix a Obelix? Pre Slovenskú mládežnícku reprezentáciu v MMA to nie je iba sen, ale skutočnosť, ktorú si formujú krvopotným tréningom a neochvejným odhodlaním. Slovenská reprezentácia sa vydala na dobrodružnú cestu do legendárneho UFC Gymu v Abu Dhabi, a toto putovanie sa ukázalo byť pre nich fantastickým zážitkom, ktorý im dodal nový elán a silu.

slovakia

left justify in out

Legenda UFC Gymu v Abu Dhabi je miestom, kde sa rodia šampioni. Pre našich mladých bojovníkov to bol príležitostný pohľad do zákulisia toho, čo ich môže čakať v ich bojových kariérach. Zápasy, tréningy a odhodlanie na tomto pôde pôsobili ako katalyzátor, ktorý ich motivoval k tomu, aby dávali do svojich snáh ešte viac. Miroslav Mlynček, Adrián Křen, Natália Ružová, Krištóf Fazekas, Adam MRabet, Ivan Krošlák, Timotej Garaj – to sú mená, ktoré sa teraz spájajú s nesmiernym úsilím a odhodlaním. S realizačným tímom sa preplavili touto výnimočnou skúsenosťou, ktorá im dala nový pohľad na ich cestu za úspechom.

„Je to pre nás neuveriteľné dobrodružstvo a pre nás je to neuveriteľne motivujúce,“ povedal Ivan Krošlák so vzrušením v hlase. „Cítili sme sa, akoby sme boli súčasťou niečoho veľkého a my sme pripravení priniesť tú istú vášeň a odhodlanie našej slovenskej reprezentácii.“ Pre realizáciu týmu to bol skutočný maratón. Cestovanie, tréningy, plánovanie a podpora pre našich bojovníkov – všetko toto vytváralo silnú väzbu medzi tímom. Ich snaha a odhodlanie vytvárali atmosféru, ktorá pripomínala príbehy o Galoch z Asterix a Obelix. Tento tím nie je iba kolektívom, sú to spoločníci, ktorí sa snažia dosiahnuť niečo skutočne výnimočné.
Slovenskí mladí bojovníci majú v sebe ohromný potenciál, a ich úsilie v UFC Gymu v Abu Dhabi ukazuje, že budúcnosť slovenského MMA je jasná ako nikdy predtým. Galovia možno majú magický nápoj, no títo bojovníci majú odhodlanie a vášeň, ktoré sú ešte silnejšie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies