Pustite ma von, ozývalo sa z domu zúfalé volanie, človek to ale nebol

NETKY.SK • 9 Január 2020, 10:04 • 2 min
Pustite ma von, ozývalo sa z domu zúfalé volanie, človek to ale nebol

Kuriózny výjazd majú za sebou policajti z Lake Worth Beach na Floride. Ktosi z jedného domu počul ženský zúfalý nárek a volanie o pomoc.

slovakia

left justify in out

 

Namiesto uväznenej ženy však šerifovi zástupcovia objavili štyridsaťročného operenca menom Rambo.

 

Prípad sa odohral v nedeľu 29. decembra, miestny úrad šerifa o ňom informoval minulú sobotu. "Zástupcovia vyrážali na pomoc, keď dostali hlásenie, že v jednom dome ktosi volá o pomoc," uviedla polícia. Na tiesňovú linku zavolala žena, ktorá nárek začula.

 

Keď policajti dorazili ku spomínanému domu, objavili muža, ktorý pred domom opravoval auto. Najprv netušil, o čo sa jedná, potom mu to ale došlo. Počas opravy manželkinho vozidla totiž muž nechal vonku poletovať svojho štyridsaťročného papagája menom Rambo.

 

Krik je počuť v prvých sekundách nahrávky a je naozaj veľmi presvedčivý

"Prinesiem vám toho krikľúna ukázať," hovorí na nahrávke muž, ktorého meno nebolo zverejnené. Krik o pomoc naučil Ramba majiteľ, keď bol ešte malý chlapec a Rambo žil v klietke.

 

Policajtov papagáj pobavil, krátko potom majiteľ predstavil papagája susedke, ktorá policajtov zavolala. "Keď som jej papagája ukázal, tak sa tomu poriadne zasmiala tiež," dodal muž.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona