Slovenská súpiska je kompletná: V bránke bude Staňa, Stümpel s Ďalogom nenastúpia!

NETKY.SK • 10 Máj 2013, 12:42 • 2 min
Slovenská súpiska je kompletná: V bránke bude Staňa, Stümpel s Ďalogom nenastúpia!

HELSINKI - Káder slovenskej hokejovej reprezentácie pre 77. majstrovstvá sveta v hokeji je už definitívne uzavretý. V piatok pred zápasom s Rakúskom (15.15 SELČ) boli na súpisku SR doplnení obranca Ivan Švarný a útočník Marcel Haščák. V kádri už figuruje kompletný počet 22 korčuliarov a traja brankári.

slovakia

left justify in out

V piatok predpoludním boli na rozkorčuľovaní traja hokejisti, ktorí doteraz do šampionátu nezasiahli, a Marko Daňo, ktorý premiéru na MS zažil vo štvrtkovom nevydarenom stretnutí proti Lotyšsku (3:5). Na poludnie absolvovali hráči v hoteli Sokos Flamingo míting s prípravou na Rakúsko. 

"Do bránky sa v piatok postaví Rastislav Staňa a do hry zasiahnu aj novodopísaní hráči Ivan Švarný a Marcel Haščák. Hrať dnes nebudú Jozef Stümpel a obranca Marek Ďaloga, ktorý má zranenie hornej časti tela,“ povedal tréner reprezentácie SR Vladimír Vůjtek.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies