Slovenská skupina For You ako prvá prerobila pieseň z filmového hitu Barbie

NETKY.SK • 9 August 2023, 15:13 • 2 min
Slovenská skupina For You ako prvá prerobila pieseň z filmového hitu Barbie

BRATISLAVA - Slovenská vokálna skupina, ktorá má na konte už viacero úspešných minútových videí na sociálnych sieťach tentokrát prerobila do a 'capella verzie energickú a chytľavú pieseň "Dance The Night" od britskej speváčky Dua Lipa.

slovakia

left justify in out

Titulná pieseň filmu sa na sociálnych sieťach ešte pred premiérou filmu Barbie stala virálnou. Verzia bez hudobných nástrojov v podaní For You dostala aj veselý farebný vizuál. "Veľmi nás tento
koncept bavil a nahrávanie aj natáčanie sme si veľmi užili. Mali sme pocit že sme sa nachvíľu preniesli do Barbielandu." hovorí speváčka Pavlína.

 

Skupina na začiatku tohto roku vydala nový album HELLO, ktorý sprevádzalo aj mini turné s hosťami ako Martin Harich, Denis Lacho a Ondrej Kandráč. Momentálne skupina pracuje na vlastných piesňach a čoskoro chystá aj novú zaujímavú spoluprácu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: For You / Andrej Mann Foto: For You
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies