Happening o udržateľnosti ponúkne v Nitre kreatívnu zónu, hry aj workshopy

NETKY.SK • 6 Jún 2023, 18:00 • 2 min
Happening o udržateľnosti ponúkne v Nitre kreatívnu zónu, hry aj workshopy

NITRA - Happening k udržateľnej Nitre ponúkne kreatívnu zónu, workshopy a rôzne hry. V priestoroch turistického informačného centra (TIC) sa bude konať v sobotu 17. júna.

slovakia

left justify in out

Kreatívnu zónu, workshopy a rôzne hry ponúkne Happening k udržateľnej Nitre. V priestoroch turistického informačného centra (TIC) sa bude konať v sobotu 17. júna.

img

Ako uviedli organizátori, súčasťou happeningu je rozprávková inscenácia O dvoch hrochoch v podaní Divadla Severka. "Na nádvorí budú prebiehať recyklačné dielne, kreatívna zóna výtvarných diel, kvízy o recyklovaní, o včelách, premietanie edukatívnych videí, hry o triedení odpadu a iné environmentálne aktivity. Pripravená je aj minivýstavka k projektu Cirkulátor, detská zóna TICadlovo, Koleso šťastia a ďalšie aktivity," pripomenuli organizátori. Chýbať nebude ani swap kníh a oblečenia.

 

"Ponúka príležitosť priniesť oblečenie a knihy, ktoré si zaslúžia nového majiteľa. Hlavným cieľom je dať nepoužívaným veciam druhú šancu. Swapujeme dámske, pánske aj detské oblečenie, kabelky, topánky, doplnky a samostatne knihy," doplnilo TIC.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies