Slovanu Bratislava svitla nádej na zotrvanie v KHL

NETKY.SK • 25 Marec 2015, 08:45 • 2 min
Slovanu Bratislava svitla nádej na zotrvanie v KHL

BRATISLAVA - V bratislavskom Slovane stále nezavrhli myšlienku zotrvania v Kontinentálnej hokejovej lige.

slovakia

left justify in out

Vedenie belasých čaká podľa informácií denníka Nový Čas počas nasledujúceho víkendu posledné rokovanie v Moskve a už čoskoro by malo byť jasné, kde klub v novej sezóne zakotví. Definitíva by mohla byť známa do konca marca. "Slovan čaká koncom týždňa rokovanie v Moskve, tam sa všetko rozhodne,“ povedal pre denník Nový Čas zdroj z Moskvy.

 

Bratislavský klub má ekonomické problémy a dlhy, preto zvažuje možnosti pre budúcu sezónu. KHL je finančne náročná súťaž, na jeden ročník je potrebných minimálne dvanásť miliónov eur. Vedenie nadnárodnej súťaže má záujem o zotrvanie Slovana. "Osem až deväť miliónov eur dokážeme vyskladať na rozpočet, ale potrebujeme zohnať ďalšie štyri, aby sme mohli v KHL zotrvať," tvrdí zdroj Nového Času z klubovej kuchyne Slovana. Rekordnému slovenskému majstrovi by mohla pomôcť podľa zákulisných informácií finančná skupina J&T, ktorá má k športu blízko. Zatiaľ tieto informácie nikto nepotvrdil. "Hovorí sa o tom, započuli sme to, že údajne rokujú s vedením, ale nevieme, či je to pravda," vyjadrili sa podľa Nového Času hráči Slovana.

 

Slovan ešte nedávno zvažoval štyri možnosti svojej budúcnosti. Okrem KHL boli v hre aj slovenská Tipsport extraliga, česká najvyššia súťaž a rakúska EBEL. Na vstup do českej extraligy je podľa jej vedenia už neskoro, táto alternatíva teda pravdepodobne padla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies