Slovan v piatok proti Skalici aj so Šatanom

NETKY.SK • 22 September 2010, 11:11 • 2 min
Slovan v piatok proti Skalici aj so Šatanom

Slovan v piatok proti Skalici aj so Šatanom

slovakia

left justify in out

img

Aj s Miroslavom Šatanom v zostave sa v piatkovom zápase 7. kola hokejovej Slovnaft extraligy proti HK 36 Skalica na ZŠ v Ružinove predstaví Slovan Bratislava.
      "Zatiaľ je to iba na tento jeden zápas," povedal pre TASR generálny manažér Slovana Maroš Krajči a dodal: "Potom si sadneme a dohodneme sa na ďalšom. Necháme to otvorené, či to bude hneď v ďalšom kole v Banskej Bystrici, alebo to necháme na ďalší domáci zápas s Popradom."
      Zaradenie Šatana do zostavy víta aj tréner Pavel Hynek. "Zatiaľ však neviem povedať s kým nastúpi v útoku. To sa uvidí až po štvrtkovom tréningu podľa toho, koľko hráčov sa mi na ňom zíde. Stále nám totiž v mužstve šarapatí viróza, včera som mal na tréningu iba 12 hráčov. To, že sa Šatan objaví v našom tíme, je výborné pre hokej, je to veľká reklama a obrovské lákadlo pre divákov," uviedol český kormidelník.
      Naposledy sa 35-ročný rodák z Topoľčian predstavil v slovanistickom drese počas výluky v NHL v sezóne 2004/05. Slovan s ním vtedy získal svoj v poradí piaty majstrovský titul. Šatan k nemu v základej časti, v ktorej odohral 18 zápasov, prispel 20 bodmi (11+9) a v rovnakom počte zápasov play off k nim pridal ďalších 22 (15+7).

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies