Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody v Skalici, pri ktorej zomrel chodec

NETKY.SK • 25 November 2019, 12:20 • 2 min
Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody v Skalici, pri ktorej zomrel chodec

SKALICA – Polícia objasňuje tragickú dopravnú nehodu, pri ktorej vyšetrovaní žiada svedkov, aby sa prihlásili. Nehoda sa stala 26. novembra 2018 o 17.20 h v Skalici na ulici Pod Hájkom za lekárňou.

slovakia

left justify in out

"Dodávka Renault Master bielej farby zrazila 58-ročného chodca, ktorý utrpel vážne zranenia a po prevoze do nemocnice zomrel," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Trnave Martina Kredatusová.

 

Ako ďalej doplnila, z doterajšieho vyšetrovania a procesných úkonov vyplynulo, že na mieste nehody pomáhal a prvú pomoc zranenému chodcovi poskytoval neznámy muž, ktorý by mohol byť zároveň aj svedkom dopravnej nehody.

 

img

 

"Polícia prosí tohto muža, svedka, prípadne aj iných, ktorí nehodu videli, aby sa prihlásili buď na linke 158, prípadne priamo na polícii v Skalici, alebo poslali súkromnú správu na sociálnu sieť," informovala krajská policajná hovorkyňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona