Slovan nechce Švejdíka ani Breznaníka, potvrdil Chovanec

NETKY.SK • 30 December 2014, 13:23 • 2 min
Slovan nechce Švejdíka ani Breznaníka, potvrdil Chovanec

PRAHA - Ondřej Švejdík a Michal Breznaník z pražskej Sparty sa nestanú novými hráčmi slovenského majstra ŠK Slovan Bratislava, hoci v médiách sa špekulovalo, že "belasí" majú záujem o dvoch futbalistov pôsobiacich na Letnej.

slovakia

left justify in out

"O nich sme vôbec nehovorili," poznamenal v rozhovore pre server iDnes.cz tréner Bratislavčanov Jozef Chovanec.

 

Slovan zatiaľ posilnil iba obranca Martin Dobrotka zo Slavie, interes o ďalšieho Slováka pôsobiaceho v Česku Mareka Bakoša pretrváva, hoci 31-ročný útočník by mal zamieriť do Jablonca. "Rozprávali sme sa s ním, prejavili sme záujem a teraz bude záležať na tom, ako sa Marek rozhodne," povedal Chovanec. 

 

"Belasí" sú po jesennej časti Fortuna ligy 2014/2015 na 5. priečke s 12-bodovým odstupom na vedúcu Žilinu, na konte majú o jeden zápas menej. "Ak by sme zvládli dohrávku s Trnavou, manko sa stenčí na deväť bodov. Šanca dohnať Žilinu je," dodal Chovanec. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies