Slovan môže v predkole LM dostať Razgrad, Györ či Šachťor Karaganda

NETKY.SK • 24 Jún 2013, 09:52 • 2 min
Slovan môže v predkole LM dostať Razgrad, Györ či Šachťor Karaganda

NYON - Futbalisti slovenského majstra Slovan Bratislava môžu v 2. predkole Ligy majstrov 2013/2014 dostať nepríjemného šampióna Bulharska Ludogorec Razgrad či maďarského majstra z Györu.

slovakia

left justify in out

Podľa pondelňajšej informácii portálu uefa.com sú "belasí" pred žrebom v 3. skupine medzi nasadenými tímami a za súperov ešte môžu dostať napríklad kazašský Šachťor Karaganda a luxemburský Fola Esch. Rovnako tak jedného z dvoch postupujúcich z 1. predkola, v ktorom sa predstavia EB/Streymur (Faer.ostr.), Tre Penne (San Maríno), FC Lusitanos (Andorra) a FC Širak Gjumri (Arm.).

nasadenie pred žrebom LM:
3. skupina:
nasadení: FC BATE Borisov (Biel.), GNK Dinamo Záhreb (Chorv.), FK Partizan Belehrad (Srb.), ŠK SLOVAN BRATISLAVA (SR), Maccabi Tel-Aviv FC (Izr.), Dinamo Tbilisi (Gruz.)
nenasadení: Györ ETO FC (Maď.), PFC Ludogorec Razgrad (Bul.), FC Šachťor Karaganda (Kazach.), CS Fola Esch (Lux.), postupujúci z 1. predkola, postupujúci z 1. predkola



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies