Slováka Mareka Trajtera deportovali zo Seychel súkromným lietadlom

NETKY.SK • 18 September 2013, 10:52 • 2 min
Slováka Mareka Trajtera deportovali zo Seychel súkromným lietadlom

VICTORIA - Slováka Mareka Trajtera, ktorého slovenská polícia obvinila v prípade vraždy podnikateľa Romana Deáka, dnes v ranných hodinách deportovali zo Seychel na palube súkromného lietadla. Informoval o tom denník Today in Seychelles na svojej stránke na sociálnej sieti Facebook.

slovakia

left justify in out

Mareka Trajtera mali podľa predchádzajúcich mediálnych infromácií zadržať na Seychelách 4. septembra. Tamojšie úrady mu tiež odobrali občianstvo a prestala ho chrániť seychelská ústava.

Podľa medializovaných informácií sa už skôr miestna polícia pokúsila Mareka Trajter vyhostiť na základe porušenia miestnych zákonov. Na palube lietadla však narobil taký rozruch, že ho kapitán lietadla nechal vysadiť. Podnikateľ mu vraj totiž povedal, že nepozná mužov, ktorí ho sprevádzajú, nekúpil si letenku a let nie je jeho rozhodnutie. Kapitán si mal potom vyžiadať od policajtov dokumenty o eskorte a zistiť, že nie sú podpísané. Napokon ho prepustili na slobodu.

Podnikateľ Roman Deák bol zavraždený v bratislavskej Dúbravke v októbri 1999 a to 19 ranami zo samopalu a pištolí kalibru 7,65 a 9 mm Luger, keď prichádzal k svojmu luxusnému mercedesu. Strely ho zasiahli do hrudníka a tváre. Mareka Trajtera obvinili po vyše 13 rokoch od jeho vraždy. Obvinenie z prípravy vraždy podnikateľ odmieta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies