Slovák Miroslav Gregáň posilou FK Teplice

NETKY.SK • 1 Február 2016, 10:31 • 2 min
Slovák Miroslav Gregáň posilou FK Teplice

TEPLICE - Miesto v kádri českého futbalového klubu FK Teplice si pred jarnou časťou sezóny 2015/2016 vybojoval slovenský stredopoliar Miroslav Gregáň. Devätnásťročný hráč (nar. 26. apríla 1996) naposledy pôsobil v slovenskom druholigovom klube FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa. Počas skúšky na severe Čiech zaujal trénera Teplíc Davida Vavrušku.

slovakia

left justify in out

"Na Gregáňa som natrafil úplnou náhodou. Je to krajný a rýchly záložník. Hral za vedúci tím zo slovenskej druhej ligy. Pôvodne sme tam išli sledovať úplne iného hráča, ale zaujal nás práve on. Nemám dobrú skúsenosť s druhou slovenskou ligou. Nechcem ju zhadzovať, ale kto tam vyzerá výborne, neznamená to, že sa presadí aj tu. Gregáň je mladý chlapec, jeho klub pristúpil na skúšku, a tak uvidíme, či sa presadí," vyhlásil Vavruška ešte pred skúškou pre server idnes.cz.

 

Po nej si mienku o Slovákovi poopravil. "Zostane. Má v sebe zaujímavé veci, výbornú strelu, dobrú prihrávku, vie kopať oboma nohami a je extrémne rýchly. Medzi mužmi toho zatiaľ veľa neodohral, je to skôr hráč do budúcnosti," skonštatoval Vavruška.

 

"Konkurencia je tu veľká. Moje ambície sú však jasné, chcem hrávať a časom sa dostať do základu. Budem sa snažiť urobiť pre to maximum, v mojej futbalovej kariére je to krok vpred," cituje Gregáňove slová portál nasziar.sme.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies