Slovak Lines počas hokejového šampionátu prepravil 15.000 cestujúcich

NETKY.SK • 11 Júl 2011, 11:21 • 2 min
Slovak Lines počas hokejového šampionátu prepravil 15.000 cestujúcich

Slovak Lines počas hokejového šampionátu prepravil 15.000 cestujúcich

slovakia

left justify in out

img

Autobusový dopravca Slovak Lines, a. s., pridal na začiatku tohtoročného svetového hokejového šampionátu v hlavnom meste SR posilové spoje na pravidelnej linke Bratislava - Viedeň a v opačnom smere na ceste z rakúskeho letiska Schwechat do Bratislavy.
      V rámci zájazdovej dopravy, dennej pravidelnej dopravy na linke Bratislava - Viedeň a späť a extra nočného spoja prepravila spoločnosť počas Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji 2011 spolu približne 15.000 cestujúcich, uviedla pre TASR hovorkyňa firmy Eva Vozárová.
      "Počas konania majstrovstiev sme pridali na linke Bratislava – Viedeň aj extra spoj v nočných hodinách, aby sa fanúšikovia mohli dostať do Viedne alebo na letisko Schwechat po skončení večerného hokejového zápasu," dodala. V súvislosti s vnútroštátnou dopravou počas majstrovstiev sveta nárast počtu cestujúcich dopravca nezaznamenal, ale v tomto smere ani veľké očakávania nemal.
      Spoločnosť Slovak Lines poskytovala v rámci zájazdovej dopravy prepravu viacerým zahraničným skupinám fanúšikov. "Vozili sme fanúšikov z významných zahraničných spoločností, ale aj súkromné skupiny z Fínska, Švédska, Ruska, Dánska, Nemecka, Česka či národnostne zmiešané skupiny," konštatovala Vozárová. Klientov dopravovali jednak z letiska Schwechat, po skončení zápasu na letisko, ďalej do a z hotelov, v ktorých boli ubytovaní, a tiež priamo k dejisku zápasov - Orange aréne v Bratislave.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies