Slováci už v Jerevane, Sapara a Štrba ostali doma

NETKY.SK • 7 Október 2010, 07:40 • 2 min
Slováci už v Jerevane, Sapara a Štrba ostali doma

Slováci už v Jerevane, Sapara a Štrba ostali doma

slovakia

left justify in out

img

Charterový Boeing 737 na palube so slovenskými futbalistami pristál v stredu o 19.30 h miestneho času na jerevanskom letisku Zvartnots. Hostí, ktorí v piatok 8. októbra odohrajú na štadióne Republican duel B-skupiny kvalifikácie EURO 2012 s domácim Arménskom, vítalo daždivé počasie a teplota 16 stupňov Celzia.
Do hlavného mesta Arménska nepricestovali so slovenskou výpravou  pre zdravotné problémy stredopoliari Zdeno Štrba a Marek Sapara. Štrba dostal žalúdočnú virózu a Saparu vyradil z hry zápal horných dýchacích ciest. Dobre naladený tréner Vladimír Weiss už však na ich miesta ďalších náhradníkov nepovolal, nakoľko ostatní  nominovaní hráči budú k dispozícii.
"Oboch hráčov so žalúdočnými ťažkosťami a virózou sme nemohli nechať medzi chlapcami, preto sme ich izolovali z kolektívu, aby nenakazili ďalších. Ostatní sú v poriadku. Zdravotný stav Hološka sa veľmi dobre zlepšuje, v stredu už trénoval aj Stoch. Trochu ešte pretrvávajú problémy u Oravca s chrbticou, ale za dva dni už bude v takej fáze liečby, že na zápas bude v piatok k dispozícii," povedal pre TASR lekár slovenského tímu Vladimír Pener.      
Hráči sa po absolvovaní "papierovačiek" a vyzdvihnutí batožiny presunuli do autobusu, ktorý ich z letiska vzdialeného približne 10 km západne od centra hlavného mesta Arménska odviezol do ich prechodného domova v Hoteli Marriot Armenia.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies