Slováci privítajú Ukrajincov pravdepodobne opäť v Žiline

NETKY.SK • 11 Apríl 2015, 10:21 • 2 min
Slováci privítajú Ukrajincov pravdepodobne opäť v Žiline

TRNAVA - Septembrový duel kvalifikačnej C-skupiny o postup na budúcoročné futbalové majstrovstvá Európy do Francúzska medzi Slovenskom a Ukrajinou sa pravdepodobne uskutoční v Žiline.

slovakia

left justify in out

Stretnutie medzi geografickými susedmi je na programe 8. septembra. V súvislosti s dejiskom spomenutého duelu sa neoficiálne hovorilo o Trnave, v ktorej by v druhej polovici augusta mali otvoriť nový moderný štadión. "Budem rád, ak tu bude môcť reprezentácia hrať čo najskôr. Nakoľko však najneskôr 120 pred zápasom musíme nahlásiť dejisko konania stretnutia, sme ešte opatrní. Podľa toho, v akom štádiu bude realizácia projektu, sa rozhodne o tom, či prvý zápas bude s Ukrajinou alebo tu privítame až jedného z nasledujúcich súperov. Musíme tento reglement dodržať," povedal podľa sobotňajšieho vydania denníka Šport prezident Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Ján Kováčik na kontrolnom dni v Trnave. Podľa pravidiel Európskej futbalovej únie (UEFA) musia Slováci nahlásiť dejisko duelu najneskôr začiatkom mája.


Slovenská futbalová reprezentácia v doterajšom priebehu kvalifikácie o Euro 2016 nestratila ani bod, keď postupne uspela na Ukrajine (1:0), doma so Španielskom (2:1), v Bielorusku (3:1), v Macedónsku (2:0) i pred vlastnými fanúšikmi s Luxemburskom (3:0). Najbližšie sa zverenci trénera Jána Kozáka predstavia 14. júna v Žiline proti Macedónsku. Je pravdepodobné, že aj spomenutý súboj s Ukrajincami napokon bude hostiť mesto pod Dubňom.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies