Slováci musia rozobrať boby pre zlomený zadný rám

NETKY.SK • 6 Február 2014, 16:18 • 2 min
Slováci musia rozobrať boby pre zlomený zadný rám

SOČI - Zimné olympijské hry v ruskom Soči sa ešte ani nezačali a slovenskí bobisti už majú prvé nepríjemné starosti. V stredu absolvovali prvé tréningové jazdy štvorbobov.

slovakia

left justify in out

"Tie sme odjazdili v pohode," poznamenal pre agentúru SITA pilot Milan Jagnešák, ktorého spolu s reprezentačnými kolegami čakalo vo štvrtok nemilé prekvapenie. "Dnes sme pri kontrole zistili, že máme zlomený zadný rám. Ide o chybu materiálu," pokračoval najskúsenejší člen slovenskej posádky. Jej účasť na ZOH 2014 však nie je ohrozená. "Musíme úplne rozobrať zadnú časť bobov, ktoré nedržali stopu. Po premeraní sme zistili, že je posunutá celá zadná os o dva milimetre. Ešteže máme dostatok času na opravu," optimisticky zakončil referovanie o technických problémoch M. Jagnešák. Preteky štvorbobov sú v areáli Sanki na programe v posledné dva dni hier (22. - 23. 2.).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies