Mlynské nivy sa otvorili bratislavskej MHD. Dajte si však pozor, niektoré linky menia trasu

NETKY.SK • 11 November 2020, 09:54 • 2 min
Mlynské nivy sa otvorili bratislavskej MHD. Dajte si však pozor, niektoré linky menia trasu

BRATISLAVA -Bratislavskú mestskú hromadnú dopravu (MHD) čakajú zmeny v súvislosti s otvorením ulice Mlynské nivy.

slovakia

left justify in out

„V pondelok 16. novembra sa otvoria Mlynské nivy aj pre bratislavskú MHD. V súvislosti s touto zmenou sa upravia trasy viacerých liniek,“ informuje na sociálnej sieti Dopravný podnik Bratislava (DPB).

 

Pozor na zmeny v doprave

Zmeny sa dotknú autobusových a trolejbusových liniek. Linky 21, 25, 50, 70, 88, 202 a 210 budú premávať po pôvodných trasách, zruší sa obchádzka po Páričkovej ulici. Linky 21, 25 a 88 sa budú začínať pred novou budovou autobusovej stanice.

 

Linka 50 bude premávať cez Mlynské nivy, v smere k OD Slimák cez Svätoplukovu a Páričkovu, linka 70 bude premávať cez Karadžičovu a Mlynské nivy.

 

 

„Linka 202 sa bude začínať na Rajskej (Nemocnica sv. Michala) a premávať po Mlynských nivách. Budú ju dočasne obsluhovať autobusy,“ uvádza DPB a dodáva, že linka 210 bude v oboch smeroch zachádzať pred novú budovu autobusovej stanice a zastavovať v každom smere na samostatnom nástupišti.

 

Linky 208, 212 N72 menia trasu

„Cestujúcim odporúčame venovať zvýšenú pozornosť cieľu spoja, ktorý je zobrazený na informačných tabuliach,“ dodáva dopravný podnik.

 

Linka 205 bude premávať cez Mlynské nivy a Svätopkovu. V smere na Trnávku bude do polovice decembra obsluhovať aj zastávku Špitálska.

 

„Linky 208, 212 a N72 budú až do času finalizácie trolejového vedenia premávať po výlukových trasách. Obnovenie pôvodných trás sa predpokladá v polovici decembra,“ doplnil DPB. Linka X72 bude zrušená, nahradí ju linka 202 na pôvodnej trase.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies