Slováci absolvovali v Chicagu prvý tréning, Moška: Povrch je ako v NTC

NETKY.SK • 9 September 2014, 09:29 • 2 min
Slováci absolvovali v Chicagu prvý tréning, Moška: Povrch je ako v NTC

CHICAGO - Slovenskí tenisti už majú za sebou prvý tréningový deň v Chicagu. Pred víkendovou daviscupovou barážou o svetovú skupinu proti USA si otestovali Sears Centre Arenu - dejisko súboja.

slovakia

left justify in out

"Povrch je rovnaký ako máme v NTC v Bratislave, hráči sú na ňom ako doma. Hokejová hala je na tenis pripravená so sedemtisícovou kapacitou. Hráči majú za sebou dva tréningy. Sme už kompletní, z Floridy, kde sa po US Open pripravoval, priletel aj Martin Kližan. Nálada v tíme je výborná," povedal pre oficiálnu stránku Slovenského tenisového zväzu vedúci výpravy Igor Moška, generálny sekretár STZ.

 

Stretnutie, ktoré vysiela v priamom prenose RTVS, vyžrebujú vo štvrtok o 19.00 SEČ. V piatok program otvárajú dvojhry o 23.00 SEČ, v sobotu je štvorhra od 21.00 a záverečné dvojhry v nedeľu majú začiatok o 19.30. V daviscupovej histórii pôjde o tretí vzájomný duel medzi Slovenskom a USA, v oboch predchádzajúcich uspeli Američania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies