Slota má ďalšie problémy: Súd s manželkou o dcéru!

NETKY.SK • 6 Jún 2014, 14:30 • 2 min
Slota má ďalšie problémy: Súd s manželkou o dcéru!

BRATISLAVA – Bývalému šéfovi strany SNS Jánovi Slotovi (60) pribúdajú vrásky na čele. Jeho manželka Ľubomíra (33) mu chce obmedziť prístup k ich spoločnej dcérke Sofii (9).

slovakia

left justify in out

Ľubomíra, ktorá je za Slotu vydatá už desať rokov, podala na pražský súd žiadosť o úpravu styku Slotu so Sofiou. Bývalý šéf SNS bol veľmi prekvapený keď sa o tejto informácii dozvedel z médií.

 

Tridsaťtriročná Ľubomíra žije aj spolu so Sofiou už rok v Prahe, kam Slota dochádza pravidelne vlakom. Už niekoľkokrát sa v médiách spomínalo, že ich manželstvo neklape a schyľuje sa k rozvodu.

 

Zvláštne je, že Slotovci pôsobia na verejnosti ako usporiadaný pár. Ľubomíra robila svojmu manželovi garde aj počas eurovolieb, kde bývalý primátor Žiliny kandidoval. Slotova tretia manželka podala žiadosť na súd už 7. mája.

 

Slota sa údajne chystá kandidovať na primátora Žiliny.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies