Skvelý návrat Villu do dresu Barcelony-ovácie v stoji vyšperkované gólom

NETKY.SK • 20 August 2012, 11:16 • 2 min
Skvelý návrat Villu do dresu Barcelony-ovácie v stoji vyšperkované gólom

Skvelý návrat Villu do dresu Barcelony-ovácie v stoji vyšperkované gólom - Futbal Skvelý návrat do barcelonského dresu absolvoval po ťažkom zranení futbalový útočník David Villa. Katalánsky gigant v úvodnom kole nového ročníka španielskej La Ligy deklasov

slovakia

left justify in out

img

Skvelý návrat do barcelonského dresu absolvoval po ťažkom zranení futbalový útočník David Villa. Katalánsky gigant v úvodnom kole nového ročníka španielskej La Ligy deklasoval v nedeľu Real Sociedad San Sebastian 5:1 a Villa k tomu ako striedajúci hráč prispel jedným gólom.
      Na Nou Campe poslal Villu do hry tréner Tito Vilanova v 75. minúte, čo štadión okamžite odmenil obrovskými ováciami. Pre španielskeho reprezentanta to bol prvý súťažný zápas od minuloročného zranenia, keď si v decembri na majstrovstvách sveta klubov FIFA zlomil nohu a musel tak nútene vynechať aj EURO 2012. Na ňom Španieli obhájili titul majstrov starého kontinentu.
      Tridsaťročný Villa síce už v príprave odohral niekoľko minút, ale na ostro sa dostal do hry až v nedeľu, keď vymenil Pedra. Svoj návrat okorenil tým najlepším spôsobom, keď o deväť minút neskôr zužitkoval center od Andresa Iniestu a upravil na konečných 5:1 pre favorita. "Mám za sebou zložité obdobie a je pekné byť späť. Som rád, že môžem povedať, že to zlé už je za mnou, a že na zranenie už môžem zabudnúť. Trénoval som na maximum posledných päť týždňov, ale telo absenciu stále cíti a ešte istý čas potrvá, kým sa dostanem na normálnu úroveň. Bude ďalej tvrdo pracovať, aby som mohol nastúpiť eventuálne aj na celé zápasy," povedal Villa, ktorý si po góle vyzliekol dres a ukázal tričko s nápisom, resp. odkazom "Bez vás by to bolo nemožné".
      "Najlepšou správou je, že Villa je späť a navyše sa vrátil s gólom. Výhra je pekná, ale dôležitejší je jeho návrat do zostavy. Chýbal nám," povedal špílmacher "Barcy" Xavi.

Zdroj: TASR/AP, Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies